בואיקוס- עפרה אופלטקה
- 1 חבילה קטנה של
קמח תופח (350 גרם)
- 1 גביע קוטג'
(250 גרם)
- 1 גביע גבינה
לבנה 5% (250 גרם)
- 1 כוס גבנה
צהובה מגורדת
- 1 ביצה
- 100 גרם חמאה
חתוכה לקוביות קטנות
- מלח
- אופציה
לגיוון: כף עלי תימין או כף עלי רוזמרין קצוצים או כף עגבניות מיובשות קצוצות
אופן ההכנה:
לבואיקוס:
1. מערבבים בקערה את כל החומרים. אם רוצים לגוון בטעם, ניתן להוסיף לתערובת
תימין, רוזמרין או עגבניות מיובשות.
2. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר
אפיה.
3. אופים בחום של 200 מעלות כ-25 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה