מצרכים:
שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
2+1/2 כוסות קמח+ 1/2 אבקת אפיה
200 גרם חמאת תנובה מומסת.
למילוי:
1 קופסת ממרח תמרים
150 גרם פקאן טבעי
100 גרם צימוקים
למילוי:
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד במג'ימיקס או בצורה ידנית.
2. בקערה נפרדת, קוצצים דק את הפקאנים והצימוקים ומערבבים עם ממרח התמרים.
3. את הבצק מחלקים לארבע כדורים. מפזרים קמח על השיש ומתחילים לרדד עם המערוך. עד שנוצר עלה דק. ממלאים את העלה ברבע מכמות המילוי שהכנו ומגלגלים לרולדה.
4. את הרולדה פורסים לחתיכות ואת החתיכות מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל 20- 25 דקות.
2. בקערה נפרדת, קוצצים דק את הפקאנים והצימוקים ומערבבים עם ממרח התמרים.
3. את הבצק מחלקים לארבע כדורים. מפזרים קמח על השיש ומתחילים לרדד עם המערוך. עד שנוצר עלה דק. ממלאים את העלה ברבע מכמות המילוי שהכנו ומגלגלים לרולדה.
4. את הרולדה פורסים לחתיכות ואת החתיכות מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל 20- 25 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה