פשטידת קישואים- רונית רוזנטל
בצק
1 כוס קמח תופח
1/2 חבילה מרגרינה לאפיה
2 כפות מים
קורט מלח
לשים ומשטחים בתבנית משומנת.
בלילה
1 בצל גדול- חותכים ומטגנים עם מעט שמן.
1 ק"ג קישואים חתוכים לעיגולים
מוסיפים לבצל. מטגנים עד אשר מתרככים והופכים שקופים.
כף אבקת מרק בצל
כוס שמיר קצוץ.
מורידים מהאש ומוסיפים:
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינת פטה
3 ביצים
שמנת מתוקה לבישול
מלח ופלפל לפי הטעם.
שופכים את הבלילה על הבצק ואופים כ-40
דק' בחום בינוני עד שמזהיב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה