יום שישי, 22 במרץ 2013

פשטידת קישואים


פשטידת קישואים- רונית רוזנטל

 

בצק

 

1 כוס קמח תופח

1/2 חבילה מרגרינה לאפיה

2 כפות מים

קורט מלח

לשים ומשטחים בתבנית משומנת.

 

בלילה

 

1 בצל גדול- חותכים ומטגנים עם מעט שמן.

1 ק"ג קישואים חתוכים לעיגולים מוסיפים לבצל. מטגנים עד אשר מתרככים והופכים שקופים.

כף אבקת מרק בצל

כוס שמיר קצוץ.

מורידים מהאש ומוסיפים:

100 גר' גבינה צהובה מגוררת

150 גר' גבינת פטה

3 ביצים

שמנת מתוקה לבישול

מלח ופלפל לפי הטעם.

שופכים את הבלילה על הבצק ואופים כ-40 דק' בחום בינוני עד שמזהיב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה