יום שישי, 22 במרץ 2013

סלט כרוב ואפונה

           סלט כרוב-אמא



כרוב קטן או חצי מגדול - חתוך דק מאוד.

 

כוס I כוס וחצי אפונה עדינה - סנפרוסט

 

4 בצלים ירוקים (רק הירוק) - בחתיכות קטנות.

 

לטגן עם טיפונת שמן - גרעיני חמניה וצנוברים עד להשחמה קלה.

 

 

הרוטב -  

להרתיח בסיר קטן : 3-4 כפות סוכר עם חצי כוס שמן רגיל רבע כוס חומץ רגיל וכפית מלח

 

כשזה רותח והסוכר נמס - לצקת את התערובת על הכרוב החתוך.  

 

לערבב היטב   את הרוטב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה