קציצות פרסה - ליאורהל'ה
חומרים:
חומרים:
- 1 ק״ג פרסה (6 כרישות גדולות, משתמשים רק בחלק הלבן)
- 1 תפוח-אדמה גדול
- 250 גרם בשר טחון
- 3 ביצים
- מלח, פלפל
- 2/1 כוס קמח מצה
- פלחי לימון, ומיץ לימון
- חותכים את הפרסה לחתיכות ומבשלים עם תפוח-האדמה.
- כאשר הפרסה ותפוחי האדמה מתרככים, מסננים את המים, וסוחטים היטב.
- במטחנת בשר (או במעבד מזון) טוחנים היטב את הפרסה ואת תפוחי האדמה.
- מערבבים בקערה את הביצים, הפלפל המלח והבשר הטחון ומוסיפים את תערובת הפרסה, תפוח-האדמה ופירורי הלחם.
- כשהתערובת אחידה, יוצרים קציצות בגודל בינוני ופוחסים אותן מעט.
- מטגנים את הקציצות משני צידיהן בשמן חם.
- מגישים עם מיץ לימון או עם פלחי לימון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה