בצק פילו במילוי פטריות-עפרה אופלטקה
המצרכים:
-
1 חבילת דפי פילו
(יש להפשיר במקרר יום קודם)
-
1 חבילת גבינה טוב טעם
-
2 סלסילות פטריות טריות
-
חמאה
-
בצל גדול
-
מלח, פלפל, אגוז
מוסקט.
אופן הכנה:
קוצצים בצל גדול
ומטגנים במעט שמן זית.
קוצצים את הפטריות
ומוסיפים לבצל לטיגון קצר, מוסיפים מלח , פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
מניחים בצד שיתקרר
לגמרי.
מפוררים את הגבינה
ומוסיפים לתוכה את תערובת הפטריות.
לוקחים שלושה עלי
פילו ( אחד על השני), וחותכים לארבעה רבעים. ממיסים את החמאה במיקרו ומברישים כל
דף בנפרד. מניחים את הריבוע של הבצק בתוך תבנית שקעים ויוצקים לתוכו כף ממלית
הפטריות. מהדקים את הקצוות.
מכניסים את התבנית
לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות לכ- 20 דקות.
בתאבון!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה