יום שישי, 22 במרץ 2013

עוגת שוקולד כוס חמה בכלום עבודה

עוגת שוקולד כוס חמה בכלום עבודה
ציוד:
5 כוסות אספרסו
רכיבים :
4 כפות קמח
4 כפות סוכר
3 כפות קקאו
1 ביצה
3 כפות מים/ מיץ תפוזים- אני השתמשתי בחצי חצי כדי שהתפוזים לא יהיה דומיננטי....
3 כפות שמן
2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
בקערה קטנה מערבבים יבשים
מוסיפים ביצה ומערבבים מעט .
להוסיף שמן ומים להמשיך לערבב עד לבלילה אחידה
מוסיפים שוקולד צ`יפס ווניל מערבבים מעט
שופכים לכוסות עד 2/3 גובה בכל כוס
מכניסים למיקרו לדקה במקסימום חום .
ב ת א ב ו ן !!!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה