יום שני, 25 במרץ 2013

לחמניות לפסח

 

  לחמניות לפסח - סבתא דבורה

    מרכיבים (25 מנות):

    • חצי כוס שמן (100 מ"ל)
    • 2 כוסות מים
    • כחצי כפית מלח
    • פלפל שחור
    • 3 כפיות סוכר
    • ½ 2 כוסות קמח מצה
    • 6 ביצים

    אופן ההכנה:

    1. שמים בסיר את השמן, המים, המלח, הפלפל והסוכר ומביאים לרתיחה.

    2. מורידים מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים עד לקבלת בצק.

    3. מניחים לבצק להצטנן, ואז מוסיפים את הביצים, אחת אחת.

    4. יוצרים עיגולים בידיים רטובות, ומשרטטים בסכין צורת X על החלק העליון של כל לחמנייה.

    5. אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה