יום ראשון, 31 במרץ 2013

עוגת מצות ושוקולד - גלילות

עוגת מצות ושוקולד - גלילות



  • 10 מצות

  • 1 כוס יין מתוק (עדיף אדום)

  • 200 גרם שוקולד מריר

  • 1/2 כוס חלב

  • 2 כפות אבקת קקאו

  • 1 כוס סוכר

  • 1 כפית נס קפה

  • 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות

  • 3 כפות ברנדי
  • קוקוס לקישוט- אם רוצים

  •  


    אופן ההכנה:

    1. מפוררים את המצות ומשרים אותן ביין.

    2. ממיסים בסיר על אש קטנה את החלב, אבקת הקקאו, השוקולד, הסוכר והקפה הנמס.

    3. מסירים מהאש ומוספים את החמאה. מערבבים עד להמסה ומוסיפים את הליקר.

    4. סוחטים את המצות, מוסיפים לתערובת יחד עם הפיסטוקים, ומערבבים.

    5. מחלקים את התערובת לשתיים. מגלגלים כל חצי בנייר אלומיניום או נייר אפייה לגליל מאורך, ומצננים במקרר כשעתיים.

    6. לפני ההגשה חותכים את הגליל לפרוסות ומפזרים קוקוס מעל.

    אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה