עוגת מצות ושוקולד - גלילות
אופן ההכנה:
1. מפוררים את המצות ומשרים אותן ביין.
2. ממיסים בסיר על אש קטנה את החלב, אבקת הקקאו, השוקולד, הסוכר והקפה הנמס.
3. מסירים מהאש ומוספים את החמאה. מערבבים עד להמסה ומוסיפים את הליקר.
4. סוחטים את המצות, מוסיפים לתערובת יחד עם הפיסטוקים, ומערבבים.
5. מחלקים את התערובת לשתיים. מגלגלים כל חצי בנייר אלומיניום או נייר אפייה לגליל מאורך, ומצננים במקרר כשעתיים.
6. לפני ההגשה חותכים את הגליל לפרוסות ומפזרים קוקוס מעל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה