יום שני, 7 במרץ 2016

מרק כתום

מרק כתום

חומרים

1 ק"ג בטטה
2 גזרים
דלעת
1/2 ק"ג תפוח אדמה
שורש סלרי קטן
1 שמנת מתוקה לבישול
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
4 שיני שום


הוראות הכנה

1.      קולפים ומנקים את הירקות.
2.      חותכים קוביות גדולות של הבטטה, הגזר, הסלרי ותפו"א.
3.      מכניסים לסיר, מוסיפים מלח ומבשלים במים עד שכל הירקות מתרככים.
4.      את הירקות המבושלים (ללא שורש סלרי) מעבירים עם מי הבישול למעבד מזון, מוסיפים את השום ומעבדים עד קבלת מרקם חלק.
5.      את העיסה מעבירים דרך מסננת בעזרת כף במטרה לנקות את הסיבים של הבטטה והדלעת.
6.      מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת, מערבבים ומבשלים עד רתיחה.(אש בינונית)
מוסיפים אגוז מוסקט טחון.



                                                       בהצלחה ובתאבון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה