יום שני, 7 במרץ 2016

עוגיות מעמול

עוגיות מעמול- אורית ששון
לערבב:
2 כוסות קמח רגיל
200 גר׳ חמאה
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל

להוסיף 2 כוסות קמח מלא ולערבב.
לקרר 30 דקות במקרר.

לחלק את הבצק ל-3 חלקים.
כל חלק לרדד למלבן צר וארוך ולמרוח:
ממרח תמרים ואגוזי פקאן/ ריבה וקוקוס/ ריבה ושוקולית/ שוקולד למריחה.

לגלגל לנקניק צר וארוך ולפרוס.
להניח בתבנית הפוכים ולאפות 20 דקות בחום 180 מעלות.
לשחרר מהתבנית כשעדיין חם ולפזר אבקת סוכר.
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה