פיצה לפסח
מרכיבים (6 מנות):
¼ 1 כוסות קמח תפו"א
1 כוס קמח מצה
שקית אבקת אפייה או 2 כוסות קמח תופח לעוגות כשר לפסח
1/3 כף אבקת סודה לשתיה
כפית מלח
2 כפות שמן זית
1 ביצה
½2 כוסות מים רותחים
לכיסוי
רסק עגבניות או רוטב מוכן לפיצה
תוספות: תירס, פטריות, זיתים או מה שבא
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את כל החומרים היבשים, ומערבבים.
2. מוסיפים את השמן, הביצה והמים ומערבבים.
3. מקמחים משטח עבודה בקמח תפו"א.
4. מרדדים את הבצק לעלה דק בגודל התבנית. משמנים תבנית אפייה ומניחים מעל את עלה הבצק.
5. מורחים רוטב ומפזרים תוספות.
6. אופים בחום בינוני, עד שמשחים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה