יום שני, 7 במרץ 2016

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

בצק

1 כוס קמח תופח
1/2 חבילה מרגרינה לאפיה
2 כפות מים
קורט מלח
לשים ומשטחים בתבנית משומנת.

בלילה

1 בצל גדול- חותכים ומטגנים עם מעט שמן.
1 ק"ג קישואים חתוכים לעיגולים מוסיפים לבצל. מטגנים עד אשר מתרככים והופכים שקופים.
כף אבקת מרק בצל
כוס שמיר קצוץ.
מורידים מהאש ומוסיפים:
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינת פטה
3 ביצים
שמנת מתוקה לבישול
מלח ופלפל לפי הטעם.

שופכים את הבלילה על הבצק ואופים כ-40 דק' בחום בינוני עד שמזהיב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה