בבלוג זה תמצאו את ריכוז המתכונים האהובים עלי. אלו מתכונים שאספתי, ניסיתי ולחלקם גם בצעתי שינויים והתאמות. מקור המתכון כתוב.
תודות לחברותי, לבנותי ולכותבי הרשת.
יום שני, 7 במרץ 2016
רולדות פריך
רולדות פריך
שמנת
21/1 קמח ואבקת אפיה
1 מחמאה
ללוש לבצק. לחלק לשלושה כדורים ולמקרר לחצי שעה. חבילה אחת של ממרח תמרים למרוח על הבצק המרודד לעלה כשליש מהתמרים ולפזר קינמון. לגלגל לנקניק לאורך. לפרוס ולאפות175 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה