עוגת מרנג
מרכיבים:
6 חלבונים
1.5 כוס/ות סוכר
2 כף/ות חומץ
מלח - קורט
קרם טרטר - קורט
500 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר
1 כף/ות קורנפלור
מחממים תנור ל-160 מעלות. מקציפים חלבונים (ששהו בטמפרטורת החדר),סוכר, קורנפלור,מלח ,חומץ ואת הטרטר ומקציפים עד להיווצרות קצף סמיך ודביק. משרטטים 2 עיגולים בקוטר 24-26 על נייר אפייה, הופכים את הנייר,שופכים פנימה את רוב הקצף (משאירים כרבע כמות),מעצבים יפה את הקצף לשני עיגולים, מיתר הקצף מזלפים צינורות. מכניסים לתנור ומורידים את החום ל-100 מעלות, אופים שעתיים ומחצה, משאירים בתנור כבוי עוד שעה. מכינים את הקרמים: מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים אליה שוקולד לבן מומס וממשיכים עד להאחדה. חוזרים על הפעולה עם השמנת השנייה ועם השוקולד המריר. ההרכבה: תחתית אחת מרנג, עליה מורחים קרם אחד, מעל המרנג השני ומעל הקרם השני. שוברים את הצינורות ותוקעים בקרם. מעבירים למקפיא עד חצי שעה לפני ההגשה....
נשלח מה-iPhone שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה