יום שני, 7 במרץ 2016

עוגת מרנג

עוגת מרנג
מרכיבים:
6 חלבונים 
1.5 כוס/ות סוכר 
2 כף/ות חומץ 
מלח - קורט
קרם טרטר - קורט

500 גרם שמנת מתוקה 
100 גרם שוקולד לבן 
100 גרם שוקולד מריר 
1 כף/ות  קורנפלור 


מחממים תנור ל-160 מעלות. מקציפים חלבונים (ששהו בטמפרטורת החדר),סוכר, קורנפלור,מלח ,חומץ ואת הטרטר ומקציפים עד להיווצרות קצף סמיך ודביק. משרטטים 2 עיגולים בקוטר 24-26 על נייר אפייה, הופכים את הנייר,שופכים פנימה את רוב הקצף (משאירים כרבע כמות),מעצבים יפה את הקצף לשני עיגולים, מיתר הקצף מזלפים צינורות. מכניסים לתנור ומורידים את החום ל-100 מעלות, אופים שעתיים ומחצה, משאירים בתנור כבוי עוד שעה. מכינים את הקרמים: מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים אליה שוקולד לבן מומס וממשיכים עד להאחדה. חוזרים על הפעולה עם השמנת השנייה ועם השוקולד המריר. ההרכבה: תחתית אחת מרנג, עליה מורחים קרם אחד, מעל המרנג השני ומעל הקרם השני. שוברים את הצינורות ותוקעים בקרם. מעבירים למקפיא עד חצי שעה לפני ההגשה....



נשלח מה-iPhone שלי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה