עוגיות טחינה מושלגות
הוראות הכנה
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים ריבוע, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה או למקפיא לכ 12 דקות.
מגלגלים לכדורים, מצפים באבקת סוכר, מסדרים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה ומכניסים למקרר לכשעה. לאחר קירור מצפים שוב את העוגיות באבקת סוכר.
טיפים חשובים:
כאשר העוגיות בתנור אין לגעת בהן כלל, הן מתפוררות.
העוגיות מוכנות כאשר הן מקבלות מעטה סוכר שקוף וגוון בהיר, כשהן כהות הן שרופות, לכן יש לשים לב ולהוציא את העוגיות בזמן מהתנור.
לאחר שהצטננו לגמרי יש לאחסן את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר, נשמרות לכחודש ימים.
כאשר העוגיות בתנור אין לגעת בהן כלל, הן מתפוררות.
העוגיות מוכנות כאשר הן מקבלות מעטה סוכר שקוף וגוון בהיר, כשהן כהות הן שרופות, לכן יש לשים לב ולהוציא את העוגיות בזמן מהתנור.
לאחר שהצטננו לגמרי יש לאחסן את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר, נשמרות לכחודש ימים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה