יום שני, 7 במרץ 2016

עוגיות טחינה מושלגות

עוגיות טחינה מושלגות

הוראות הכנה

מקציפים במיקסר חמאה וסוכר עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את הטחינה ותמצית הוניל ומערבבים מעט.
מוסיפים מלח ואת הקמח בהדרגה ומערבבים רק עד להטמעת הקמח בתערובת ולא יותר.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים ריבוע, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה או למקפיא לכ 12 דקות.
מוציאים את בצק העוגיות מהמקפיא וחותכים לריבועים של 2X2 ב"מ, או לגודל הרצוי.
מגלגלים לכדורים, מצפים באבקת סוכר, מסדרים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה ומכניסים למקרר לכשעה. לאחר קירור מצפים שוב את העוגיות באבקת סוכר.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את העוגיות 12-14 דקות, לאחר 9 דקות אפייה נחליף בין התבניות.
נוציא את העוגיות מהתנור ונצנן למשך רבע שעה ולא פחות.
טיפים חשובים:
כאשר העוגיות בתנור אין לגעת בהן כלל, הן מתפוררות.
העוגיות מוכנות כאשר הן מקבלות מעטה סוכר שקוף וגוון בהיר, כשהן כהות הן שרופות, לכן יש לשים לב ולהוציא את העוגיות בזמן מהתנור.
לאחר שהצטננו לגמרי יש לאחסן את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר, נשמרות לכחודש ימים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה