יום שני, 7 במרץ 2016

פשטידת חצילים

פשטידת חצילים

בלילה

1 ק"ג חצילים- קולפים וחותכים לקוביות.
2 בצל גדול- לחתוך ולטגן במעט שמן.
מוסיפים את החצילים לבצל ומטגנים על אש קטנה עד אשר מתרככים.
מוסיפים 2 כפות אבקת מרק פטריות.
מורידים מהאש- כאשר הבלילה מצטננת מוסיפים: 3 ביצים, פלפל, מלח (לפי הטעם),
3 כפות פירורי לחם.

בצק  (להכין יום קודם )

1 מרגרינה לאפיה
חבילת אוסם או 3 כוסות קמח רגיל+אבקת אפייה.
1 שמנת חמוצה או אשל
לשים את הבצק ומכניסים למקרר.
משמנים תבנית ומשטחים 2/3 מהבצק גם על הדפנות.
שופכים את הבלילה ועליה מניחים את שארית הבצק בצורת רצועות.
מורחים חלמון של ביצה.

אופים כ-40 דקות בחום בינוני.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה