יום שני, 7 במרץ 2016

קיש בצל

קיש בצל


לבצק
:

2 כוסות קמח
1 ביצה
100 גר'' חמאה
כפית מלח
2-3 כפות מים קרים לפי הצורך
לעבד לבצק, לעטוף בניילון ולשמור במקרר שעה לפחות.

למלית:

6-7 בצלים גדולים פרוסים דק.
3 שיני שום קצוצות.
לאדות בחמאה בצל ושום. להסיר מהאש. להוסיף אגוז מוסקט, מלח פלפל.
לערבב 3 ביצים
1       שמנת מתוקה.

לרפד תבנית פאי בבצק לדקור את פני הבצק במזלג.

1. מערבבים את תערובת הביצים והשמנת עם תערובת הבצל ואח"כ שופכת הכל על הבצק.

2. אפשר לפזר את מלית הבצל על הבצק ומלמעלה לשפוך את תערובת הביצים והשמנת.

לאפות בערך 30 דק'' עד שמזהיב.

לפרוס רק אחרי שמתקרר.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה