פאי רועים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
בצל – קצוץ
שום – כתוש
מלח, פלפל, מרק עוף... כמון... כורכום...
בהרט... (לפי הטעם)
כרובית
2 ביצים
פטרוזיליה / כוסברה – קצוצה דק (אני הוספתי
משניהם)
לטגן קלות - בצל קצוץ ושום כתוש
להוסיף בשר טחון – לטגן עד שמשחים - וללא
נוזלים
לתבל ולהוסיף פטרוזיליה / כוסברה
לקרר ולהוסיף 1 ביצה – לערבב היטב
לאדות כרובית – לקרר – לסנן ולמעוך כמו
לפירה
לתבל מלח, פלפל, מרק בצל (לפי הטעם)
להוסיף 1 ביצה – לערבב היטב
לרסס תבנית בשמן תבנית
לפזר ולשטח את הבשר
מעל לפזר ולשטח את הכרובית
לאפות עד שמזהיב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה