יום שני, 7 במרץ 2016

פאי רועים

פאי רועים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
בצל – קצוץ
שום – כתוש
מלח, פלפל, מרק עוף... כמון... כורכום... בהרט... (לפי הטעם)
כרובית
2 ביצים
פטרוזיליה / כוסברה – קצוצה דק (אני הוספתי משניהם)

לטגן קלות - בצל קצוץ ושום כתוש
להוסיף בשר טחון – לטגן עד שמשחים - וללא נוזלים
לתבל ולהוסיף פטרוזיליה / כוסברה
לקרר ולהוסיף 1 ביצה – לערבב היטב

לאדות כרובית – לקרר – לסנן ולמעוך כמו לפירה
לתבל מלח, פלפל, מרק בצל (לפי הטעם)
להוסיף 1 ביצה – לערבב היטב

לרסס תבנית בשמן תבנית
לפזר ולשטח את הבשר
מעל לפזר ולשטח את הכרובית

לאפות עד שמזהיב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה