מרכיבים:
750גר׳ גבינה לבנה 3%
חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 חלמונים
3 כפות קורנפלור
כף גרידת לימון
4 כפות סילאן או דבש
5 חלבונים מוקצפים עם כף של סוכר קנים
אופן הכנה:
מערבלים את כל החומרים מלבד החלבונים. מקפלים את הקץף לתוך הבלילה, יוצקים לתבנית קפיצית או כל תבנית אחרת מרופדת בנייר אפייה.
מניחים את התבנית בתוך תבנית עם מים חמים.
אופים בחום של 220 מעלות ל 10 דק׳ ועוד 40 דק׳ בחום בינוני של 180 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה