יום שלישי, 15 בספטמבר 2015

טראפלס שוקולד מריר

דלג על Banners
Banners

דלג על חיפוש
חיפוש

טראפלס שוקולד מריר


טראפלס שוקולד מריר
הכדורים הכי שוקולדיים שיש. ההכנה אינה דורשת מיומנות מיוחדת, רק אהבה.
אהבה אמיתית לשוקולד ונכונות להתלכלך קצת בדרך להשגת המטרה.
זהו ממתק אצילי, מרשים ויחד עם זאת קל להכנה. שימו לב - המתכון דורש קירור של 6 שעות.
חומרים ל - 40-50 כדורים:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
קמצוץ מלח
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
25 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס קקאו כהה, לציפוי
+ מחממים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מוסיפים קוביות חמאה וטורפים עד שהתערובת מבריקה.
+ יוצקים לתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ, מרופדת בנייר אפיה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר 6 שעות לפחות, עד שהגאנש קר ומוצק.
+ פורסים את הגאנש ל 40-50 ריבועים, בסכין חד טבול במים רותחים. מגלגלים כל ריבוע לכדור, מגלגלים את הכדורים בקקאו, ומחזירים לקירור עד ההגשה (ניתן גם להקפיא, אבל לא לשכוח להעביר את הטראפלס להפשרה במקרר לפני ההגשה).

לפי אותה שיטה מכינים:
טראפלס שוקולד חלב: ניתן להמיר את כל כמות השוקולד המריר ב- 450 גרם שוקולד חלב או להתפשר באמצע על 200 גרם שוקולד מריר ו250 גרם שוקולד חלב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה