יום שישי, 11 בספטמבר 2015

סלט בורגול ואגוזי מלך

סלט בורגול ואגוזי מלך

סלט בורגול ואגוזי מלך עשיר בטעמים ובצבעים. את הסלט המיוחד הזה אפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת מרשימה לצד הארוחה. הידעתם? אגוזי מלך הם מקור לאומגה 3
מתכון: סלט בורגול ואגוזי מלך

רשימת המרכיבים

  • 1/2 1 כוסות בורגול
  • 3 עגבניות גדולות
  • 3 בצלים ירוקים
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור נענע
  • 2 לימונים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס אגוזי מלך, קצוצים

הוראות הכנה

  1. משרים את הבורגול בקערה עם שתי כוסות מים רותחים למשך כ-15 דקות.
  2. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניות והבצל, ומוסיפים לקערת הבורגול.
  3. מתבלים את הסלט בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.

הצעות גיוון

  • את העגבניות ניתן להחליף בגרגרי רימון.
  • את הבורגול אפשר להחליף בקינואה מבושלת.
  • במקום בצל ירוק אפשר להשתמש בעירית.
  • ניתן להוסיף לסלט מלפפון ירוק, קצוץ דק.
  • ניתן לקלות את האגוזים במחבת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה