יום ראשון, 13 בספטמבר 2015

שעועית ירוקה בשומשום

שעועית ירוקה בשומשום, 


מצרכים

חבילת שעועית ירוקה קפואה
5 כפות שומשום טבעי
4-5 כפות שמן זית לבישול
2 כפות רוטב סויה של אסם
קורט מלח, 
קורט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לבשל את השעועית הירוקה בסיר מים.
כשהשעועית כמעט מוכנה, ולא רכה לגמרי, לסנן את המים, להוסיף את שמן הזית והשומשום ולטגן לכמה דקות. 
להוסיף את הסויה המלח והפלפל, לערבב, לטעום, לתקן תיבול.
להגיש חם או בטמפרטורת החדר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה