יום שישי, 26 באפריל 2013

סלט אורז בר

חומרים (4 מנות):
  • 2 כוסות מים
  • בצל אחד קצוץ
  • חצי כוס אורז בר
  •   פרוסות קישוא צלויות
  • רבע כרוב אדום, קצוץ לשערות דקות
  • 2 תפוזים מפולטים
  • צרור אורוגולה קצוץ
  • לימקווט פרוס לעיגולים דקיקים
  • חופן אגוזי לוז קלויים או פקאן סיני קצוץ גס
לוויניגרט:
  • 2 כפות (30 מ"ל) מיץ לימון
  • 3 כפות (45 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט
  • רבע כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • כף סויה
  • חצי שן שום קצוצה
  • 2 כפיות סילאן
  • רבע כפית מלח
הכנה:

משחימים בצל קצוץ. מוסיפים את האורז המסונן, משחימים מעט ומוסיפים 2 כוסות מים ומלח. מבשלים על אש קטנה עד לריכוך האורז.
 מערבבים את האורז עם כל שאר החומרים בקערה גדולה. מערבבים את חומרי הוויניגרט ויוצקים על הסלט.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה