יום שני, 6 במרץ 2017

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
200 מ"ל (1 גביע) שמנת חמוצה
3 חלמונים
350 גרם ( 1/2 2 כוסות) קמח
5 גרמים (1 כפית) אבקת אפייה
3 חלבונים
200 גרם (1 כוס) סוכר
80 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת החמוצה.
2מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים.
3מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. משהים במקרר 4 שעות לפחות.
4מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעדינות.
5מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ.
6מורחים שליש מכמות הקצף על כל חלק. מגלגלים כל חלק לגליל ופורסים לעוגיות בעובי 1/2 1 ס"מ.
7מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, שהשכבות נראות כלפי מעלה, ואופים 14 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
* עוגיות השושנים יישמרו בכלי אטום עד שבועיים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה