יום חמישי, 2 במרץ 2017

מיני פשטידות כרובית וקישואים

מיני פשטידות כרובית וקישואים

מתכון קל וטעים לפשטידות כרובית, קישוא ובצל ירוק אישיות ובריאות. ניתן להשתמש בכל גבינה 5% לאפיית הפשטידות או לוותר על הגבינה לפשטידות פרווה. נתן להכין גם כפשטידה גדולה. מומלץ לאירוח ולשומרי משקל.
  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות

מצרכים למתכון

כרובית בינונית
קישוא מגורד בפומפייה
2 גבעולי בצל ירוק
חופן שמיר / פטרוזיליה קצוצה
150 גרם גבינה בולגרית 5% (או כל גבינה אחרת)
2 ביצים
2 כפות קמח
כף פירורי לחם
כפית אבקת אפיה
תבלינים: מלח, פלפל, מעט אבקת מרק עוף פרווה

הוראות הכנה

את הכרובית מחלקים לפרחים, שוטפים היטב ומרתיחים לכ- 10 דקות. מסננים וקוצצים את הכרוסבית דק דק.
בקערה גדולה מערבבים את הכרובית הקצוצה עם קישוא מגורד ובצל ירוק קצוץ.
מגרדים פנימה גבינה בולגרית או כל גבינה שאוהבים ומערבבים היטב.
מוסיפים לקערה ביצים, קמח, פירורי לחם, א. אפייה ותבלינים ומערבבים לבלילה אחידה.
משמנים תבניות חד פעמיות קטנות (או תבנית בינונית) עם ספריי שמן.
ממלאים את התבניות בבלילת הפשטידה ומשפריצים מעל מעט ספרי שמן.
אופים את הפשטידות בחום של 200 מעלות כ 20 דקות או עד שמזהיב יפה מלמעלה.
מגישים עם סלט קצוץ או ירקות פרוסים .
בהצלחה..
לאפיית פשטידה גדולה יש להשאיר את הפשטידה בתנור מספר דקות נוספות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה