יום שישי, 6 ביוני 2014

קרם ברולה

איך להכין קרם ברולה 




לקרם:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל) ,1 מקל וניל חצי כוס סוכר (100 גרם) 4 חלמונים
לשכבת הקרמל:
סוכר




מחממים תנור ל-120 מעלות.


בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה מקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה(או תמצית וניל נוזלית) וחצי כוס סוכר.במקביל טורפים בקערה את ששת החלמונים עד שהתערובת הופכת לבהירה.

מוזגים מהשמנת המורתחת לחלמונים תוך כדי טריפה חשוב להמשיך לערבב כדי שהחלבונים לא יתבשלו.

מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום דרך מסננת צפופה, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם הברולה (זהירות שהמים לא יחדרו לכלים עם הברולה).

אופים ב-120 מעלות במשך חצי שעה עד שהקרם מתייצב מעט.

מכבים את התנור וכעבור 20 דקות מכניסים למקרר (לפחות ל4 שעות).

לפני ההגשה מפזרים סוכר חום בשכבה דקה ואחידה על כל מנה ומשחימים בברנר . מגישים מיד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה