בולט- קציצות בשר ברוטב כרוב
- 3 שיני שום, פרוסות
- 400 גר'
עגבניות מרוסקות+ רסק עגבניות קטן
- מלח, פלפל
שחור
- 1/2
ק"ג בשר טחון
- מעט פטרוזיליה,
קצוצה
- 2 כפות קמח
- 1 ביצה
- שמן לטיגון
עמוק
- 1/2 כוס מים
- 1 כרוב
חתוך לרצועות שאינן דקות במיוחד
אופן ההכנה:
1. מטגנים במחבת את שיני השום והכרוב, מוסיפים את העגבניות, המלח והפלפל, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות לפחות על אש נמוכה.
1. מטגנים במחבת את שיני השום והכרוב, מוסיפים את העגבניות, המלח והפלפל, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות לפחות על אש נמוכה.
2. מערבבים בקערה את הבשר והנענע (משאירים מעט
נענע בצד), קמח ומתבלים במלח ובפלפל.
3. מוסיפים את הקמח והביצה וממשיכים לעבב עד קבלת תערובת אחידה.
4. יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים אותן בשמן עמוק עד הזהבה.
6. מוסיפים את הקציצות המטוגנות לסיר רוטב הכרוב והעגבניות. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
7. מוסיפים לרוטב מעט נענע קצוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה