יום שבת, 19 באפריל 2014

בשר בקר

החומרים:
1 ק''ג  בשר מספר 5 , חתוך לקוביות
1 עלה דפנה
שמן פלפל
כפית קורנית טרייה
5 בצלים בינוניים
2 גבעולי סלרי פרוס דק
3 גזרים פרוסים דק לעיגולים
1כוס יין אדום
1 גבעול כרשה פרוסה דק מאוד
2 כפות קמח רגיל
2 כפות רסק עגבניות
3 שום כתושים
אופן ההכנה:

משחימים בשמן חם את חתיכות הבשר מכל הכיוונים, ומעבירים לסיר .מוסיפים לסיר יין, ומקרצפים היטב כדי לערבב שרידי קמח או פיסות חומות שנותרו בקרקעית. מוסיפים עלה דפנה, קורנית, שום ורסק עגבניות . מערבבים היטב ויוצקים על הבשר.

מכסים במכסה ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך שעה.


מוסיפים בצלים, גזר וסלרי, ואופים 30 דקות נוספות. מוסיפים כרישה ואופים עד שהבשר מתרכך, כ- 20-30 מגלגלים בשר בקמח מתובל בפלפל עד שהוא מצופה באופן אחיד.

משחימים בשמן חם מכל הכיוונים, ומעבירים לסיר .מוסיפים לסיר יין, ומקרצפים היטב כדי לערבב שרידי קמח או פיסות חומות שנותרו בקרקעית. מוסיפים עלה דפנה, קורנית, שום ורסק עגבניות . מערבבים היטב ויוצקים על הבשר.

מכסים במכסה ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך שעה.


מוסיפים בצלים, גזר וסלרי, ואופים 30 דקות נוספות. מוסיפים כרישה ואופים עד שהבשר מתרכך, כ- 20-30 דק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה