יום שלישי, 10 במאי 2016

סלט כרובית ועשבי תיבול

מצרכים למתכון

1 כרובית שלמה
עלה סלרי
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור כוסברה
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

את ראש הכרובית משרים במים פושרים במשך חצי שעה כדי להיפטר מלכלוכים. שוטפים מתחת למי ברז ומנקים היטב.
לקערה גדולה מגרדים בפומפייה את ראש הכרובית (על הצד הגס).
קוצצים עלה סלרי, פטרוזיליה וכוסברה (אפשר להוסיף שמיר למי שואהב).
מערבבים את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה וסוחטים על הכל חצי לימון.
מטפטפים ממש מעט שמן זית, מלח ופלפל וטועמים.
מכסים בניילון נצמד או מכסה ומניחים במקרר לשעה. אפשר גם לאכול על המקום.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה