יום שבת, 23 במרץ 2013

פוקצ'ה

פוקצ׳ה
 
5 כוסות קמח
1.5 כוס מים חמימים
1/2 שקית שמרית+1/2 משפר
3 כפות שמן זית
מלח

במערבל את כל החומרים פרט למים במהירות איטית 4 דקות. תוך כדי להוסיף בהדרגתיות את המים ולערבל עוד 4 דקות במהירות גבוהה עד לבצק רך הניתק מהדפנות.
יוצרים כדור ומניחים מכוסה בקערה ל30 דקות. מחלקים את הבצק לשניים וחכים עוד 10 דקות.
מרדדים כל גוש למלבן בעובי 1/2 סמ׳ ומניחים בתבנית.
מניחים את הירקות בלחיצה, מפזרים מלח גס ושמן זית .
מתפיחים 30 דקות.
בתנור שחומם מראש ל200 אופים כ 15 דקות עד להזהבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה